Март 22, 2018
Қазы - Банкетный ресторан "Толеп"
Алдарыңызда — қазы! Қазы – тіл үйірер дәмі бар ұлттық тағамдарының бірі. Ол – жылқы етінің кәделі мүшесінен дайындалатын аса шұрайлы да дәмді ет. Қазыны әсіресе сыйлы қонақтар келер кезде дастархан алдына қояды. Соңғы кездері тек түркі халқыларында ғана емес, оған қоса шетелде де танымал болып келе жатыр.
Перед Вами — казы! Казы – популярный деликатес национальной кухни. Изготавливается путём набивания натуральной конской кишки конским жирным мясом с рёбер. Блюдо чаще всего подается для уважаемых гостей. В последнее время набирает широкую популярность не только у тюркских народов, но и за рубежом.